Site icon narod.hr

Osaka pokazala poštovanje prema Sereni nakon pobjede: ‘Ona mi je omiljena igračica, ovo mi je ostvarenje sna’

Foto: fah

Serena Williams oprostila se od Mastersa u Miamiju već u prvom kolu, nako što je bolja bila Naomi Osaka. No, možda je zanimljivija bila reakcija Osake, kojoj je omiljena tenisačica upravo Amerikanka, nakon pobjede, nego što je to bio sam meč.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ne znam da li itko zna, ali Serena je moja omiljena igračica. Igrati protiv nje je ostvarenje sna i jako sam zahvalna što sam mogla igrati ovdje i još uz to pobijediti. Čudno je kada odrasteš i želim biti poput tih tenisačica i onda dobiješ priliku zaigrati protiv njih”, rekla je Osaka.

No, Osaka je pokazala i iznimno poštovanje prema Sereni, pa nakon zadnjeg poena nije slavila onako kako je zaslužila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“To je jedna vrsta poštovanja, ali sam isto jako željela pobijediti. Ne znam kako da to opišem, ali samo sam htjela da nakon meča zna tko sam”, poručila je Osaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version