Osijek u derbiju svladao Hajduk u Gradskom vrtu i stigao do trećeg mjesta

Foto: fah

Nogometaši Osijeka u susretu su 6. kola Prve HNL kao domaćini svladali Hajduk sa 1-0 (1-0).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Strijelac: 1-0 Mance (34).

Pogodak vrijedan tri boda postigao je Mance u 34. minuti nakon brzog protunapada i kombinacije sa Šoršom. Lijevi branič Hajduka Dolček neoprezno je izgubio loptu na polovici Osijeka, do nje je stigao Šorša koji je potom poslao visoku loptu na Mancea koji mu je glavom vratio u for, desni bočni domaćih nastavio je trk i zatim poslao prizemnu loptu na rub kaznenog prostora gdje je stigao Mance i preciznim udarcem pogodio donji lijevi kut.

Osijek je ovom pobjedom stigao na treće mjesto sa 11 bodova, jednim manje od drugog Hajduka. Na vrhu je Dinamo sa 13 bodova i utakmicom manje, a četvrta je Rijeka sa 10 bodova i također utakmicom manje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamo i Rijeka zbog obaveza u eurokupovima odgodili su svoj susret 6. kola za 18. prosinca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.