Osijek u novim dresovima protiv Hajduka ide po pobjedu

Osijek, 23.08.2020 - Utakmica 2. kola Prve HNL Osijek - Hajduk. foto HINA/ ik

Nogometaši Osijeka u četvrtak navečer su već došli u Split kako bi se što bolje pripremili za subotnji susret protiv Hajduka koji je na rasporedu od 17.05 sati na Poljudu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osijek želi nastaviti niz pobjedama.

“Nije važno gdje igramo, ni protiv koga, uvijek ulazimo u utakmicu sa željom da osvojimo sva tri boda. Takav ćemo pristup imati i u Splitu. Vidjet ćemo kako će sve završiti, ali u svakom slučaju s puno samopouzdanja dočekujemo novi nastup i vjerujem da možemo biti bolji od Hajduka”, izjavio je trener Osijeka Nenad Bjelica.

“Vjerujem u svoje igrače, znam ih sve i siguran sam da ih mogu uvjeriti da budu bolji nego što to trenutni rezultati pokazuju. Problem je što puno bolje izgledamo na treninzima nego na utakmicama. Na treninzima pokazujemo dosta živosti, kombinacije, mijenjanje strana, energiju i kvalitetu. Moramo to prenijeti na teren. Osijek je ekipa koja ima dva iskusna stopera, napadača Miereza, dobri su u prekidima. Iskusna su ekipa i znaju kad trebaju napraviti prekršaj u sredini. Mi moramo biti jaki i čvrsti, ne i naivni. Bit će borbe”, kazao je trener Hajduka Primorac na konferenciji za medije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.