Site icon narod.hr

Osijeku u 95. minuti poništen gol za pobjedu protiv Gorice

Osijek, 7.3.2021.- Utakmica 24. kola Prve HNL Osijek - Gorica na stadionu Gradski vrt. foto HINA/ ua

Osijek i Gorica odigrali su 1:1 u Gradskom vrtu uz neviđenu dramu u završnici susreta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gosti su do sudačke nadoknade imali tri boda u svojim rukama, no Osijek je uspio izjednačiti, a zatimm i zabiti za 2:1, ali je pobjednički pogodak domaćina poništen zbog zaleđa.

Nakon izjednačenog prvog poluvremena, gosti su poveli u 55. minuti brzom kontrom koju je u pogodak pretvorio Matar Dieye. Senegalski napadač pobjegao je domaćoj obrani, izašao sam ispred Ivušića koji mu je obranio prvi, ali ne i drugi udarac.

Domaćin se spasio iz kaznenog udarca u 88. minuti, koji je mirno realizirao Damjan Bohar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, zatim prekršaj je skrivio Martinsson Ngouali nad Ivanom Santinijem. Bebek je provjerio svoju odluku i potvrdio kazneni udarac. U posljednjim trenucima susreta nakon ubačaja Bočkaja zabio je Erceg za 2:1. No, pogodak je ipak poništen zbog zaleđa nakon pregleda videosnimke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version