Ostaje Červar, ostaje i Vori – kao direktor reprezentacije

Foto: fah

Lino Červar ostaje na klupi Hrvatske, potvrđeno je prije nekoliko dana. No, u reprezentaciju se vraća i Igor Vori, piše RTL.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bit će na mjestu direktora reprezentacije gdje će nastaviti svoj reprezentativni put nakon što se povukao iz dresa Kauboja.

“U toj zlatnoj generaciji stvarno su svi fenomenalni, fenomenalno su nas prihvatili i stvarno za njih treba imati mjesta za ovakve funkcije”, zadovoljan je ovim izborom i Zlatko Horvat.

“Mislim da je Lino pravi odabir. Kao što ste i sami rekli stvarno smo udarili dobre temelje, stvarno se odlično radilo”, poručuje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.