Ostapenko osigurala završno WTA finale

Foto: fah

Latvijska tenisačica Jelena Ostapenko sedma je igračica koja je osigurala završni WTA turnir osam najboljih u Singapuru, priopćeno je iz WTA Toura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pobjednica Roland Garrosa ovog je tjedna prošla u 3. kolo turnira u Pekingu i to joj je bilo dovoljno za prvi nastup na WTA finalu, koje će se od 22. do 29. listopada održati u Singapuru s nagradnim fondom od 7 milijuna dolara.

Uz 20-godišnju Ostapenko, finale su ranije izborili Garbine Muguruza, Simona Halep, Karolina Pliškova, Elina Svitolina, Venus Williams i Caroline Wozniacki, ostalo je slobodno još jedno mjesto, kojeg trenutno drži Britanka Johanna Konta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.