Oštar odgovor bivšeg sportskog direktora Hajduka Vuliću: ‘Usredotoči se na momčad koja je blizu ispadanja i ne pričaj laži’

Foto: Snimka zaslona

Prekrasan pogodak Hajduku u dresu Gorice postigao je Nigerijac Atiemwen. Bilo je to večeras u Velikoj Gorici, u utakmici koja je na kraju završila 1:1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slobodno se može reći kako se radi o novom kiksu Hajduka s obzirom da su Splićani cijelo jedno poluvrijeme igrali s igračem više. Nezadovoljstvo rezultatima Hajduka sve je veće kod navijača ovog u hrvatskim razmjerima nogometnog diva. Razumljiva je i nervoza koja vlada na Poljudu i oko Poljuda.

Nakon utakmice trener Hajduka Zoran Vulić, koji je između ostaloga izrazio nezadovoljstvo i suđenjem, je rekao:

“Šteta što prije godinu dana kad je bio nuđen nama nije došao u Hajduk.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U to vrijeme sportski direktor Hajduka bio je Mario Branco, koji je za Dalmatinski portal oštro odgovorio treneru Zoranu Vuliću:

“Igrač nikada nije bio ponuđen Hajduku, pa je očito da ga nikada nismo mogli ni odbiti!

Došao je prošle zime u Goricu i odigrao protiv Hajduka II na Poljudu 45 minuta u drugom poluvremenu utakmice koju je Hajduk II pobijedio 4:1.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije se tu zaustavio Branco, bio je još oštriji u nastavku:

“Čudno je da se sada ljudi s odgovornošću brinu za stvari koje nisu istinite, iz prošlosti Hajduka, umjesto da se usredotoče na svoj posao i na poboljšanje ekipe koja je nažalost blizu zone ispadanja i zaslužuje puno više napora i kompetencije od svih. Čini se da je sada lako dobiti izgovore i neistinite alibije iz prošlosti kako bi se pokrilo očite prisutne slabosti.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.