Oštro o Đokoviću: ‘Ponekad zna biti takva budala’

Foto: fah

”Covid – idiot godine”, prema Daily Mailu, Novak Đoković, ponovno  se našao ma meti teniskih zvijezda nezadovoljnih njegovim ponašanjem te činjenicom da u jeku korona krize pokušava unijeti ”podijele” među tenisače osnivajući paralelna teniska udruženja. Obožavatelj ”Dražine rakije” našao se tako i na meti nekoliko dana prije početka prvog Grand Slam turnira sezone Australian Opena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, bivši trener Kim Clijsters, Marc De Hous, komentirao je pojedine postupke srpskog tenisača te je zapravo zaključio ono što su zaključili i mnogi prije njega posljednjih mjeseci. Marc De Hous se dotaknuo izbacivanja Novaka Đokovića s US Opena, ali i organizacije  Adria Toura, regionalnih turnira zbog kojih je Đoković dospio pod udar brojnih medija diljem svijeta…

”Novak Đoković baš zna biti budala”, kazao je teniski stručnjak te je obrazložio svoj stav glede najboljeg tenisača svijeta.

”Bio je praktički nepobjediv tijekom cijele sezone i onda… Eliminiran je s US Opena jer je lopticom pogodio sutkinju. Ponekad ispada budala i kada govori o prljavoj vodi koju mislima pretvara u čistu. Ili organizacijom turnira koji širi koronavirus”, istaknuo je Marc De Hous.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.