Site icon narod.hr

Osveta navijača Zrinjskog: Najvećim rivalima oteli udarni transparent

Foto: G.Š./Klix.ba

Poslije utakmice Zrinjski – Zvijezda 09 (4:0) 7. travnja, Ultrasi, navijači mostarskog Zrinjskog, doživjeli su veliki šok. Naime, najveći rivali, Red Army, navijači također mostarskog kluba Veleža, iznenadili su ih u sačekuši te im u sukobu koji je uslijedio uzeli sve transparente, njih devet, s kojima su došli na utakmicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije trebalo dugo da se navijači Veleža pohvale plijenom.

Inače, gubitak transparenta u sukobu s rivalima smatra se najvećim poniženjem za navijačku skupinu te se prema nepisanim pravilima te supkulture grupa kojoj se to dogodi mora ugasiti zbog pretrpljene sramote.

No, navodno su se navijači Zrinjskog osvetili najvećim rivalima. Nakon sinoćnje utakmice Velež – Posušje (2:0), Ultrasi su napali pripadnike Red Army te im oteli mnoge transparente, među kojima i onaj udarni, veliki, s natpisom “Red Army”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version