Ovako Hajduk reagira na nerede na Poljudu: “Stanje u hrvatskom nogometu je zatrovano, frustrirajuće i posljedice su pogubne”

Foto: fah

Nakon nemilih scena s derbija jučer s Poljuda je stiglo priopćenje koje prenosimo u cijelosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Neovisno o namjerama ili motivima osobe koja je ušla u teren neosporno je da se radi o velikom sigurnosnom propustu. Ulazak osobe u teren s predmetom kojim može ozbiljno ozlijediti bilo koga na terenu je nedopustiv, jednako kao i spora reakcija koja je uslijedila nakon toga. Za sigurnost na stadionu su zadužene zaštitarske tvrtke i policija.

Naravno da imamo slobodu izbora koju ćemo tvrtku angažirati stoga ne bježimo od odgovornosti, dok će, sigurni smo, policija preispitati svoje djelovanje. Stanje u hrvatskom nogometu je zatrovano, frustrirajuće i posljedice su pogubne, no mi kao organizator ne smijemo dozvoliti da se ovakav propust ponovi. Svi koji nastupaju na Poljudu, kao i svi naši gledatelji i navijači, moraju se osjećati sigurno.

Protiv smo i ne podržavamo nikakav oblik nasilja niti protuzakonitog ponašanja. Napravit ćemo sve što je u našoj moći da ga na našem stadionu ne bude. Nadamo se da će nam ozdravljenje hrvatskog nogometa u tome pomoći.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.