Site icon narod.hr

Pašalić strijelac u uvjerljivoj pobjedi Atalante na Anfieldu!

epa11273474 Mario Pasalic (C) of Atalanta in action during the UEFA Europa League quarter-finals, 1st leg soccer match between Liverpool FC and BC Atalanta, in Liverpool, Britain, 11 April 2024. EPA/ADAM VAUGHAN

Nogometaši Atalante napravili su veliki korak prema plasmanu u polufinale Europske lige nakon što su u prvom susretu četvrtfinala na Anfieldu nadigrali Liverpool sa 3-0 uz pogodak hrvatskog reprezentativca Marija Pašalića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dvostruki strijelac za momčad iz Bergama bio je Gianluca Scamacca koji je zabio u 38. i 60. minuti, a pobjedu Atalante potvrdio je Mario Pašalić golom u 83. minuti.

Atalanta je ovom pobjedom prekinula Liverpoolov niz bez poraza na Anfieldu koji je trajao čak 33 utakmice. Posljednji domaći poraz Redsi su doživjeli u veljači prošle godine od Real Madrida (2-5) u Ligi prvaka, a potom su spojili 28 pobjeda i pet remija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version