Site icon narod.hr

Pellegrini nakon kontroverzne utakmice i poraza: ”Teško je igrati protiv VAR-a, jedanaesterca i Reala…”

Foto: fah

Real je, kako smo već pisali, jučer na gostovanju u jednoj kontroverznoj utakmici svladao Betis 3:2, pobjednički pogodak za Kraljevski klub zabio je Sergio Ramos iz jedanaesterca šest minuta prije kraja susreta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon utakmice iz domaćeg tabora nije se moglo sakriti nezadovoljstvo, prvenstveno suđenjem.

Trener Betisa Manuel Pellegrini dao je izjavu kojom je opet napao Real Madrid, a koji kod sudaca u Španjolskoj ima, tvrde mnogi, povlašten status.

“Teško je kada igrate protiv Reala, VAR-a i jedanaesterca”, kazao je Pellegrini te je dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Sviđa mi se VAR, to je jako važno u sportu, ali ponekad se zaista čini kao da ne donosi prave odluke i da se svjesno događaju propusti”.

No trener Betisa zadovoljan je načinom na koji je njegova momčad odigrala utakmicu protiv favorita iz Madrida, iako nisu smogli snage na kraju izbjeći poraz od aktualnog španjolskog prvaka.

Podsjetimo, za Real je jedno (drugo) poluvrijeme odigrao i kapetan hrvatske reprezentacije, Luka Modrić, te je bio ponajbolji igrač madridske momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version