Perišić mora na operaciju ramena

Veznjak hrvatske nogometne reprezentacije Ivan Perišić (25) morat će na operaciju lijevog ramena koje je ozlijedio tijekom nedjeljnog pripremnog dvoboja protiv Bayerna, objavio je njegov klub Wolfsburg.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Perišić je morao napustiti igru u 21. minuti, a dodatnim pretragama ustanovljena je fraktura lijevog ramena.

Za sada nije poznato koliko će trajati Perišićev oporavak, iz kluba su tek naveli kako je upitno hoće li biti spreman za dvoboj 1. kola nove sezone njemačkog prvenstva u kojemu će Wolfsburg 22. kolovoza gostovati upravo protiv Bayerna.

Perišić je na nedavnom Svjetskom prvenstvu u Brazilu odigrao sve tri utakmice za Hrvatsku, te je bio strijelac dva pogotka i po ocjenama naš najbolji igrač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.