Perišić: Nećete još dugo čekati na moj povratak u Hajduk

Split, 19.12.2022.- Doèek hrvatskih reprezentativaca, osvajaèa bronèane medalje na svjetskom nogometnom prvenstvu. Na slici Ivan Perišiæ i Mario Pašaliæ. foto HINA/ Mario STRMOTIÆ/ ua

Split je također pripremio nezaboravan doček Vatrenima, a u glavnoj ulozi je bio i Ivan Perišić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Prije četiri i pol godine je ovdje bilo prekrasno, obećao sam neke stvari, nisam rekao kada. Ali bit će uskoro. Nećete čekati još četiri godine sigurno. Još malo imam posla na Zapadu. Hvala vam još jednom jer bez vas ovo ne bi bilo moguće. Ponoviti ovo mogu samo velike ekipe”, rekao je Perišić i dodao:

“Žao mi je što nismo prvi, ali mislim da će generacije iza nas ovo ponoviti ili otići do kraja”, izjavio je. Želimo proslaviti zlato sa Svjetskog ili Europskog prvenstva s vama. A po titulu s našim najdražim Hajdukom ćemo ići, rekao sam ubrzo, neću reći i koje godine””.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.