Perišić službeno u Tottenhamu: Oduvijek sam želio igrati u Premier ligi

Foto: Twitter

Hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Perišić i službeno je postao novi član Tottenhama. Naime, u u ponedjeljak je stigao u London te je nakon obavljenog liječničkog pregleda potpisao dvogodišnji ugovor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Zaista sam želio zaigrati u Premier ligi, još otkako sam 2009. počeo igrati profesionalni nogomet u Belgiji, ovo je trenutak koji sam čekao, rekao je hrvatski reprezentativac u svom prvom razgovoru za Spurse.

Ponovno će zaigrati pod trenerskom palicom Antonija Contea, s kojim je prošle godine u Interu osvojio Serie A.

– Privilegija je imati takvog trenera, u Interu smo lani osvojili prvenstvo nakon 10 ili 11 godina, bila je to sjajna godina, radujem se što ću ga opet vidjeti. Volim njegov karakter, znam da ćemo ovdje napraviti dobar posao, izjavio je hrvatski reprezentativac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Tottenhamu donosim i dosta iskustva jer sam igrao u velikim klubovima, naglasio je hrvatski reprezentativac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.