Site icon narod.hr

Igor Peternel: ‘Neki portali ostavljaju prostor za komentare ispod vijesti o nečijoj smrti da bi neki pisali ono što oni ne smiju’

Foto: snimka zaslona

Kći bivšeg hrvatskog nogometnog reprezentativca Josipa Šimunića i njegove supruge Christine Marie, malena Luciana, preminula je u četvrtoj godini 1. travnja, na Uskrs, u zagrebačkoj Klinici za infektivne bolesti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Obiteljska tragedija: Josipu Šimuniću preminula kći

Kako su brojni portali objavili vijest, a neki ostavili otvorene komentare, te su se javili oni koji su neprimjereno komentirali, sve je komentirao Igor Peternel, potpredsjednik HHO-a.

“Na portalu tekst o smrti kćeri Josipa Šimunića.
U komentaru ispod teksta stanoviti Velimir Porasovic piše:”Triba je vikat zds. To bi joj pomoglo!”
Mislim da bi komentare ispod tekstova trebalo ukinuti jer stoka ima pravo glasa na izborima i to joj je sasvim dovoljna doza demokracije!
Iako, neki portali ostavljaju prostor za komentare ispod ovakvih vijesti namjerno, bas zato da bi stoka pisala ono sto bi i oni da smiju!
Mislim da je jasno o kojem je portalu riječ!”, napisao je Peternel, a o kojem se portalu radi možete pogoditi i sami.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version