Site icon narod.hr

Petev: Sevilla je za nas prejaka, ovo je realnost

Foto: fah

Dinamo je poražen (4:0) u Sevilli, iako su se modri dobro držali u prvom poluvremenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ivajlo Petev bio je razočaran dječjim pogrešakama u svoje momčadi…

“Početak je bio sličan kao u Zagrebu, znali smo kako će igrati Sevilla. Napravili smo veliku grešku kod prvog gola, ali mi smo još prezeleni za ovakve momčadi. Ostali smo s deset igrača, imali smo tu i dobre kontranapade. Mogli smo zabiti gol, ali poslije drugog gola je utakmica bila gotova. Kasnije smo primilo još dva gola, u nekim smo situacijama pak ispadali prenaivno. Ali, to je realnost i to moramo prihvatiti” rekao je Ivajlo Petev.

“Mi smo imali dobrih šansi dok smo bili kompletni. Neke dobre situacije ‘dva na dva’ ili ‘tri na tri’, no tu smo onda tražili širinu, a ne dubinu. Svaka čast svim igračima, oni su se borili i željeli, ali treba nam više iskustva. I samopouzdanja. Sevilla je za nas prejaka, ovo je realnost. Mi ćemo još dvije utakmice odraditi maksimalno, ali sada se okrećemo prvenstvu. Moramo odmoriti neke igrače, pa razmišljati o bodovima u Prvoj HNL”, zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version