Petković i Kastrati srušili Hajduk, Dinamo na +4

Zagreb, 25.04.2021 - Utakmica 31. kola Prve HNL Dinamo - Hajduk. Na slici Luka Ivanušec s loptom. Na slice Arijan Ademi (5) i Lirim Kastrati (20) Dinamo.foto HINA/ Tomislav PAVLEK/ tp

Dinamo je na stadionu Maksimir pobijedio Hajduk sa 2-0 pobjegavši drugoplasiranom Osijeku na četiri boda, a Modri imaju i utakmicu manje. Golove za pobjedu hrvatskog prvaka zabili su Bruno Petković (21-11m) i Lirim Kastrati (35).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stigli su Modri do prednosti u 21. minuti iz jedanaesterca kojeg je sigurno realizirao Petković postigavši svoj deveti gol ove sezone.

Kastrati je ubacio loptu u kazneni prostor s desne strane, a Vušković je rukom odnio loptu ispred Petkovića. Sudac Ivan Bebek je odmah pokazao na bijelu točku, a nakon pregleda VAR-a njegova je odluka i potvrđena.

U 35. minuti Dinamo je zabio i drugi gol, a pogodak je postigao Kastrati nakon fantastične Petkovićeve asistencije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamo vodi na ljestvici sa 71 bodom, četiri više od Osijeka, a “Modri” imaju i utakmicu manje.

Gorica je treća sa 53 boda, a Rijeka na četvrtom mjestu ima 52 boda. Hajduk je peti sa 44 boda i utakmicom manje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.