Petković ima još dva tjedna za odluku o novom klubu

Foto: fah

Bruno Petković glavna te tema špekulacija o transferima proteklih dana. Naime, on ima klauzulu u ugovoru s aktualnim prvacima Hrvatske po kojoj može napustiti Modre ako netko do 15. srpnja ponudi 2.5 milijuna eura. Dinamu je propalo dovođenje Diona Drene Belje upravo zato što je neizvjesno hoće li reprezentativni napadač napustiti klub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trener Sergej Jakirović je jučer na press-konferenciji izjavio da ne zna što će biti s Petkovićem. Sada se pojavila priča o neočekivanom interesentu za dovođenje Petkovića. Grčka Gazzetta piše da ga u svoje redove želi dovesti grčki velikan Olympiakos.
Navodno odštetna klauzula ne bi treba biti problem, ali da bi Petković sigurno tražio plaću od preko dva milijuna eura jer u Dinamu sada zarađuje 1.2 milijuna eura po sezoni.

Transfermarkt njegovu vrijednost procjenjuje na pet milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.