Petković objasnio zašto nije došao u Hajduk: ‘Zamjerili su mi se neki ljudi’

Foto: fah

Jedan od najboljih hrvatskih napadača, nogometaš Dinama, Bruno Petković, gostovao je u podcastu HNTV-a “Utakmicu po utakmicu”. Naravno, bilo je vrlo zanimljivo s obzirom na činjenicu da je pred Dinamom izuzetno zahtjevna godina, između ostaloga plavi će ovog proljeća igrati i nokaut fazu Europske lige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na pitanje zašto u mlađim uzrastima nije iz Neretve prešao u splitski Hajduk Petković je odgovorio:

”Tada mi se nije zamjerio Hajduk, nego ljudi koji su tada bili odgovorni za skautiranje i dovođenje djece iz svih krajeva, pa tako i iz Neretve. Kako da najblaže ispričam tu priču… Uglavnom, bili su zainteresirani za moje dovođenje, ali trebalo se ispuniti neke drugačije uvjete. Eto, rekao sam vam, a nisam vam rekao”, rekao je napadač hrvatske nogometne reprezentacije, koji je tada prešao u redove zagrebačkog Dinama te je dodao:

”S druge strane, Dinamo je meni i mojoj obitelji ponudio kompletan plan i program. Iako sam bio mlad, znao sam cijeniti to”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.