Petković oduševio fair-playom na utakmici protiv Rijeke

Zagreb,4.08.2021. - Prva utakmica 3. kola kvalifikacija za nogometnu Ligu prvaka: Dinamo - Legia .Na slici Bruno Petković,Dinamo i Artur Jedrzejczyk, Legija.foto HINA/ Tomislav PAVLEK/ tp

Dinamo i Rijeka odigrali su sjajnu utakmicu, domaćin je na Rujevici vodio 3:0, ali je na kraju završilo 3:3.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prva dva gola za senzacionalni povratak Dinama zabio je Bruno Petković, ali to mu nije potez utakmice ili sezone nego činjenica kako je pokazao fair play.

Naime, u sudačkoj nadoknadi Dinamo je krenuo po pobjedu, a onda je sudac Igor Pajač pokazao je da je aut za goste, koji su tako imali priliku za novi napad, ali tada je do Pajača došao Petković i rekao mu je da je on poslao loptu van igre.

Nakon toga sudac je promijenio odluku i dao loptu Rijeci, na što je njen trener Goran Tomić glasno pohvalio napadača suparnika: “Bravo, Petko!”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.