Site icon narod.hr

Petković se ozlijedio dan uoči okupljanja reprezentacije

Foto: fah

Bruno Petković neće po dobrome pamtiti dvoboj s Rijekom na maksimirskom stadionu. U 20. minuti je morao napustiti travnjak zbog ozljede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ozlijedio se u 17. minuti, sjeo pored terena nakon prekršaja jednog riječkog igrača. Možda je ciparski sudac Menelaos ipak trebao malo bolje obratiti pozornost na Petkovićev pad. Unatoč tomu napadač Dinama se vratio u igru. Par minuta poslije ponovno je bio pored terena u čučnju i nije mogao nastaviti dvoboj. U igru je umjesto njega ušao Josip Drmić.

Loša je to vijest i za izbornika Zlatka Dalića dan uoči okupljanja reprezentacije u Splitu na čijem je popisu i Petković.

Podsjetimo, prvu utakmicu u nadolazećem ciklusu Vatreni će odigrati u subotu 25. ožujka kad će na stadionu Poljud ugostiti Wales, dok će tri dana poslije u utorak 28. ožujka u Bursi igrati protiv Turske, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version