Petković se u srijedu vraća treninzima!

Foto: fah

Bruno Petković u srijedu počinje trenirati s prvom momčadi Dinama, dobru vijest za Dinamove navijače donose danas poslijepodne Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Petković se nije priključio hrvatskoj reprezentaciji, koja se u ponedjeljak okupila u Zagrebu, za što je izbornika Zlatka Dalića molio i trener Dinama Sergej Jakirović, no pomalo će početi s lakšim treningom. Očekuje se da bi u ponedjeljak mogao krenuti s normalnim ritmom treniranja punim intenzitetom.

To znači da će “Petko” najvjerojatnije biti spreman za derbi Dinama i Osijeka odmah nakon reprezentativne stanke, što, osim zbog opće neefikasnosti Dinama jakiroviću dodatno znači i jer zbog kartona protiv Osijeka ne može nastupiti Sandro Kulenović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.