Site icon narod.hr

Petrović i igrači svjesni što znači poraz od Nigerije: Sve je u glavi i pristupu, a mi smo tu najviše podbacili

Foto: fah

Hrvatska je teško izgubila od Nigerije 76:90. Nije bilo raspoloženih pojedinaca, osim Bojana Bogdanovića, dok su Nigerijci zasuli hrvatski koš pogodivši čak 17 trica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

”Prije svega moramo shvatiti da su Nigerijci i protiv Litve i Španjolske do kraja bili u igri. Sjajno smo otvorili utakmicu, ali onda smo im dozvolili našim glupostima da se vrate u susret i da povedu. Ljudi su zabili 17 trica. Poslije smo se u pokušaju da stignemo njihovo visoko vodstvo maksimalno energetski potrošili, a oni su nastavili zabijati što god su šutirali”, nakon utakmice je izjavio hrvatski izbornik Aleksandar Petrović.

”Utakmica protiv Litve bit će ”va bank”. Nije poraz protiv Nigerije nama nametnuo nužno pobjedu protiv Litve. Neke jako važne utakmice odigrat će se i ranije. Ipak, ako izgubimo od Litve, a ipak prođemo, to znači da smo četvrti i idemo na Amerikance. To ne želimo i pokušat ćemo dati sve od sebe i pobijediti Litvu. Najprije se moramo energetski oporaviti”, dodao je.

Razočaran je bio i Luka Babić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

”Nigerije smo se posebno pribojavali i prije Igara. Znali smo da će biti teško, no ovo nismo očekivali. Sami smo krivi i jedini smo krivci za poraz. Nigerija je dobila i više nego zasluženo. Sve je u glavi i pristupu, a mi smo tu najviše podbacili. Oni su sve zabijali, u nas se uvula nervoza i dogodilo se što se dogodilo. Ipak, nije sve izgubljeno. Čeka nas Litva i puno toga možemo popraviti s tom pobjedom.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version