Site icon narod.hr

Pivarić: Sevilla kažnjava svaku malu pogrešku, no mi iz ovih dvoboja moramo izvlačiti pouku

Foto: fah

Dinamo je poražen (4:0) u Sevilli, a konce su potpuno izgubili nakon isključenja Stojanovića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Držali smo konce igre dok smo bili kompletni, no poslije isključenja Stojanovića nismo imali šanse. Nismo smjeli dobiti takav crveni karton na centru, nije to bila niti opasna situacija po naša vrata. Oni imaju takvu kvalitetu da ih mi teško pratimo i kada smo kompletni, Sevilla kažnjava baš svaku manju pogrešku. U prvoj utakmici u Zagrebu isto smo bili dobri u prvih pola sata, a tako smo krenuli i danas. Pokušali smo nešto na kontre, ali ovakvi detalji na ovom nogometnom nivou odlučuju. To je dobra lekcija za naše mlade igrače” rekao je Gordon Schildenfeld, pa nastavio:

“Nismo mi tu došli što prije završiti pohod kroz Ligu prvaka, nego nešto naučiti i izvući najbolje što možemo. Neka mladi skupe iskustvo, ta razlika između velikih i malih momčadi nije toliko velika, samo je treba naučiti.”

“Nema se tu kaj puno filozofirat, pobijedila je bolja ekipa. Najbitnije da smo dali sve od sebe, svi se možemo pogledati u ogledalo. Dobro smo otvorili utakmicu, parirali smo Sevilli dok smo bili kompletni. Čini mi se da je sudac bio dosta lak na kartonima, pa kad smo ostali s igračem manje nismo im mogli ništa” rekao je Josip Pivarić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Trener nam je na poluvremenu rekao da smo u prvih 45 minuta bili dobri, ali da se sada trebamo braniti s deset igrača. Sevilla kažnjava svaku malu pogrešku, no mi iz ovih dvoboja moramo izvlačiti pouku. Miješaju mi se mišljenja, teško je nekom priznati da je baš toliko bolji. Pogotovo kad znamo kako smo izgledali prošle sezone. Kada vidim kako smo izgledali protiv Arsenala i Olympiacosa, onda mi je teško priznati da je Sevilla toliko bolja. Ako mislimo nešto napraviti u budućnosti onda moramo nešto naučiti iz ovih utakmica, pa i držati visoki ritam kroz cijelu utakmicu”, dodao je.

Domagoj Pavičić puno je radio u sredini terena, ali nije uspjevao povezati konce u igri Dinama…

“Teško mi je pričati, izgubili smo 4:0. Prvo poluvrijeme smo se dobro držali, ali nas je onda poremetio taj crveni karton. U drugom dijelu nismo mogli parirati Sevilli. Tada smo pali, ovo nam je sve škola. Sada se okrećemo HNL-u. Šef je rekao na poluvremenu da se zatvorimo iza, pa kroz kontranapade pokušamo nešto napraviti. Mogu biti zadovoljan svojom igrom u prvih pola sata, kasnije sam pao kao i cijela ekipa” rekao je Domagoj Pavičić…

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version