Pjaca: Vjera mi je važna, vjerujem da Bog ima neki veći plan za mene

pjaca
Foto: fah

Marko Pjaca, igrač Rijeke, gostovao je u posljednjoj epizodi serijala Knjaz kod Vatrenih koja se posljednjih tjedana emitirala na HRT-u uoči Europskog prvenstva, gdje je, među ostalim, progovorio i o vjeri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Prezime je iz Hercegovine, tata je kao dijete došao u Zagreb i ostao tu. Dolje nemamo više nikoga. Odrastao sam na Borovju, dvije starije sestre pazile su na mene. Osnovnu sam prošao s 5.0. Upisao sam jezičnu pa sportsku gimnaziju. Engleski i talijanski su mi bili izbor”, opisao je svoje odrastanje Pjaca.

> Marko Pjaca i Marco Pašalić, dvije najveće riječke ‘marke’

“Vjera me držala na životu u nekim trenucima moje karijere. Vjerovao sam da Bog ima neki veći plan za mene”, rekao je. Progovorio je i o teškoj ozljedi protiv Estonije u prijateljskoj utakmici 2017. godine, koja mu je promijenila karijeru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Bio sam sam, nisam bio u duelu. Stao sam na desnu nogu, lijevom sam išao izbiti loptu, desna noga mi je zaplesala i čuo sam ‘kvrc’. Pukao mi je prednji križni. Imao sam problema u rehabilitaciji, nisam mogao ispružiti nogu nakon pet mjeseci pa sam morao čistiti. Imao sam u Fiorentini istu ozljedu, ali na drugom koljenu. Sreća što imam samo dvije noge. Ozljeđivao sam i ključnu kost, pao sam i pukla je. Dvije godine sam proveo van terena”, rekao je Pjaca

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.