Pjanić se zanio: ‘Unucima ću pričati da sam igrao s Ronaldom i Messijem’

epa08123518 Juventus' Cristiano Ronaldo (CL) jubilates after scoring the 0-2 goal with Juventus' Miralem Pjanic (R) during Serie A soccer match Roma - Juventus at Olimpico Stadium in Rome, ITaly, 12 January 2020. EPA/CLAUDIO PERI

U najavi nastupa Barcelone u 2. kolu Lige prvaka protiv Juventusa govorio je i bosansko – hercegovački reprezentativac, Miralem Pjanić, koji je s divljenjem govorio i o najvećim nogometnim zvijezdama današnjice, Cristianu Ronaldu i Lionelu Messiju, Nažalost, s obzirom kako se umiješala korona vrlo je izgledno da večeras nećemo vidjeti poslije dugo vremena direktni sraz Ronalda i Messija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pjanić je, podsjetimo, među rijetkima koji su igrali zajedno i s Lionelom Messijem i s Cristianom Ronaldom.

Što o tome misli BH reprezentativac?

“Jako sam sretan što sam ovdje i što se vraćam, poprilično je to emotivan trenutak za mene”, poručio je Pjanić, inače bivši nogometaš Stare dame, uoči velikog derbija Lige prvaka u Torinu protiv Barcelone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Proveo sam ovdje četiri godine i imam lijepa sjećanja, drago mi je što sam se vratio i vidio ljude s kojima sam surađivao, drago mi je što vidim ekipu i cijelo osoblje, ali sad sam ovdje kako bih odigrao dobru utakmicu protiv teškog protivnika koji, baš kao i mi, želi biti prvi u grupi”,  rekao je Pjanić, koji nije posve siguran da će krenuti od prve minute u dresu Barce.

“Naravno da uvijek želim igrati i to je normalno, ali trenutno se prilagođavam, stigao sam kasnije od ostalih zbog koronavirusa, ali sada sam tu i dostupan kako bi radio sve što trener kaže. Mogu dati važan doprinos momčadi. Jedino mi je važno da momčad dobro funkcionira u La Ligi i Ligi prvaka. U ligi sada ne ide onako kako smo mislili, ali sezona je duga. Sada smo usredotočeni na utakmicu protiv Juventusa i nadam se da ću i ja igrati.”

A onda za kraj Pjanić u višoj brzini…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Razgovarao sam s Messijem o godinama koje sam ovdje proveo, dobro sam govorio o klubu i predsjedniku. Ništa više od toga, dobro je informiran, vrlo dobro poznaje Juventus. Izuzetno je što sam mogao igrati s Ronaldom i sada s Messijem. Oni su fenomeni i sjajno je biti uz njih. Pričat ću svojim unucima da sam igrao s obojicom najjačih igrača svog vremena. To nije uspjelo dosta igrača”, zaključio je Pjanić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.