Pobjeda Gorice u “dvoboju davljenika”

Foto: fah

U odgođenom susretu osmog kola SuperSport HNL Gorica je u okršaju “davljenika” pobijedila Slaven Belupo s 2-1 postigavši odlučujući pogodak u četvrtoj minuti nadoknade nakon velike greške vratara Ivana Suška.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utakmica se trebala igrati u subotu, no zbog obilne kiše i nepovoljnih uvjeta za igru odgođena je za ponedjeljak.

Bio je to zanimljivi susret u kojem je domaćin stigao do tri boda nakon katastrofalne pogreške gostujućeg vratara. Okršaj dvije posljednje momčadi HNL-a obilježio je i VAR. Četiri puta sporne situacije su provjeravane putem video snimke, pritom su poništena dva gola i jedanaesterac.

U nedjelju su Rijeka i Hajduk na Rujevici u derbiju kola odigrali 0-0, baš kao i Šibenik i Istra 1961 u petak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamo je debiju novog trenera Nenada Bjelice pobijedio Lokomotivu s 5-1, dok je Osijek s 2-1 slavio protiv Varaždina.

Na vrhu su Rijeka i Hajduk s po 18 bodova, dok je treći Dinamo sa 16 bodova.

Gorica je sada sedma s osam bodova, dok je Belupo posljednji s četiri boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.