Pobjeda Kovačevog Wolfsburg, Kramarić promašio penal pa se iskupio pogotkom, Brekalo asistent

Foto: fah

Nogometaši Wolfsburga, koje vodi hrvatski strateg Niko Kovač, u 6. kolu Bundeslige upisali su premijernu pobjedu svladavši u gostima Eintracht 1-0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Josip Brekalo za Wolfsburg je igrao do 89. minute, a Bartol Franjić je zamijenjen u 64. minuti. Pobjednički pogodak za Wolfsburg zabio je Maxence Lacroix na asistenciju Brekala. Čitavu je utakmicu za domaćina odradio Kristijan Jakić.

Hoffenheim je kao domaćin svladao Mainz 4-1, a važan trenutak dogodio se u 41. minuti kada je isključen gostujući igrač Hack. U 44. minuti za Hoffenheim nije jedanaesterac realizirao hrvatski nogometaš Andrej Kramarić, ali se iskupio u 53. kada je zabio prvi gol na susretu.

Stuttgart je iznenadio Bayern na Allianz Areni te je prvaku otkinuo jedan bod (2-2). Domaći navijači su rashlađeni u 92. minuti kada je jedanaesterac za podjelu bodova realizirao Guirassy.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Filip Uremović i Ivan Šunjić bili su cijelo vrijeme na terenu za Herthu koja je u Berlinu odigrala 2-2 protiv Bayera iz Leverkusena.

U nedjelju su na rasporedu dvije posljednje utakmica kola, Köln protiv Union Berlina te Freiburg protiv Borussije Monchengladbach.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.