Pobjeda Manchester Cityja uz veliki broj promašenih prilika uoči Liverpoola

Foto: fah

Nogometaši Manchester Cityja u susretu sedmog kola engleske Premier lige na gostujućem su terenu svladali Sheffield United te su na kraju stigli do minimalne pobjede od 1:0. Momčad Pepa Guardiole dominirala je cijelim susretom, no tek su zabili jedan pogodak. Pobjeda Cityja niti jednog trenutka nije dolazila u pitanje, međutim, izabranici Pepa Guardiole ponovno su pokazali zabrinjavajuću neefikasnost. Stvorili su veliki broj prilika i promašivali, što bi im se moglo obiti o glavu. Možda već u idućem kolu, kada je na rasporedu jedan od najvećih derbija engleskog nogometa u ovom trenutku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kyle Walker zabio je efektan pogodak snažnim, prizemnim udarcem s oko dvadeset metara, na asistenciju Kevina de Bruynea. Pogodak odluke pao je u 28. minuti utakmice. Spomenimo još nekoliko prilika Cityja preko
Sterlinga, Torresa, Mahreza… Sve je otišlo u vjetar.

Foto: fah

Domaća momčad je uglavnom pokušala parirati čvrstom obranom, tek u nastavku su se donekle probudili, no to nije bilo dovoljno da bi po lošem, kišovitom vremenu, došli do boda. Realno, nisu ga ni zaslužili.

Nakon ove pobjede City je s 11 bodova na sedmom mjestu te se polako vraća tamo gdje mu je i mjesto, u vrh engleskog nogometa, u idućem kolu očekuje ih veliki derbi protiv Liverpoola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.