Pobjeda Meillarda u Aspenu, Rodeš 15., Zubčić 23.

rodeš
Foto: fah

Švicarac Loic Meillard pobjednik je slaloma u Aspenu, zadnje utrke na američkoj turneji Svjetskog kupa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Meillard je prvi put u karijeri ostvario slalomsku pobjedu. On je peti ovosezonski pobjednik u ovoj disciplini.

Drugi je bio Nijemac Linus Strasser (+0.89), a treći Norvežanin Henrik Kristoffersen (+1,17).

Vodeći nakon prve vožnje Francuz Clement Noel nije uspio završiti drugu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski skijaši nisu imali dobar dan, najbolji je bio Istok Rodeš, koji je sa zaostatkom od 2,37 sekundi zauzeo 15. mjesto, a Filip Zubčić je sa zaostatkom od 3,62 sekunde bio 23.

Samuel Kolega odustao je u prvoj vožnji, a Matej Vidović je bio 31., pa mu je za jednu stepenicu izmaknuo plasman u drugu, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.