Pobjeda Varaždina, Rudeš 22 utakmice bez pobjede

Foto: fah

U prvoj utakmici 22. kola HNL-a Varaždin je kao domaćin svladao Rudeš s 1-0 (0-0).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedini gol na utakmici postigao je Dimitar Mitrovski u 67. minuti.

U siromašnoj nogometnoj predstavi Varaždinci su do pobjedničkog pogotka stigli sredinom nastavka kada je Postonjski proigrao Vukčevića na desnom krilu, uslijedio je dobar ubačaj kojega je Mitrovski glavom sa sedam-osam metara proslijedio u mrežu.

Varaždin je ostao osmi na ljestvici, ali sada ima 25 bodova, jedan manje od sedmog Slavena Belupa, a sedam više od devete Istre 1961, dok je Rudeš i dalje na dnu sa samo četiri boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rudešani su sve bliže rušenju vlastitog negativnog rekorda u HNL-u starog šest godina, kada su bili bez pobjede u prva 23 kola sezone, ovo im je bila 22. utakmica bez pobjede. Također, nastavila se i serija utakmica Rudeša u kojima je gubio kad god bi primio pogodak. Sva četiri dosadašnja boda osvojio je odigravši 0-0.

Na vrhu je Rijeka s 44 boda, dva manje ima drugi Hajduk, a četiri manje, uz utakmicu manje, trećeplasirani Dinamo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.