Pobjeda West Hama u Leedsu, Vlašiću 12 minuta

Foto: fah

Suparnik zagrebačkog Dinama u skupini H Europske lige West Ham United u susretu je 6. kola engleskog nogometnog prvenstva preoketom stigao do bodova na gostovanju kod Leeds Uniteda slavivši sa 2-1 (0-1).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nikola Vlašić igrao je za West Ham od 78. minute.

West Ham je sada sedmi na ljestvici sa 11 bodova, samo dva manje od Manchester Cityja, Liverpoola, Chelseaja, Manchester Uniteda i Evertona koji se nalaze na vrhu s tim da je Liverpool odigrao utakmicu manje.

Manchester City kao gost svladao europskog prvaka Chelsea sa 1-0 (0-0). Hrvatski reprezentativni veznjak Mateo Kovačić odigrao je čitav susret za Chelsea koji je ovim porazom prepustio vrh ljestvice Cityju, oba sastava imaju po 13 bodova, ali City ima bolju razliku pogodaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Villa je s ova tri boda skočila na osmo mjesto sa 10 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.