Site icon narod.hr

Pobjedom napraviti veliki korak prema Euru: Hrvatska protiv Azerbajdžana u istom sastavu kao i protiv Slovačke, Vatrene će bodriti oko 500 navijača…

Foto: fah

Hrvatska nogometna reprezentacija od 18 sati u Bakuu protiv Azerbajdžana igra novu važnu utakmicu u sklopu kvalifikacija za Europsko prvenstvo. S obzirom na sjajnu igru i uvjerljivu pobjedu (4:0) protiv Slovačke u Trnavi prije dva dana izbornik Zlatko Dalić nije imao razloga mijenjati momčad te će se u istom sastavu suprotstaviti Azerbajdžanu, koji trenira bivši hrvatski reprezentativac, Nikola Jurčević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska će, dakle, najvjerojatnije u Bakuu istrčati u sljedećem sastavu:

Livaković – Barišić, Vida, Lovren, Bartolec – Modrić, Brozović – Perišić, Vlašić, Rebić – Petković

Našu reprezentaciju će na gostovanju u Azerbajdžanu bodriti otprilike 500-tinjak navijača, što je i očekivano, ipak je Baku puno dalje od Hrvatske nego Trnava. Naime, u Slovačkoj je Vatrene bodrilo oko 2000 vatrenih navijača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Najvažnije je da ovu utakmicu shvatimo maksimalno ozbiljno. Ne smijemo popustiti ni u jednom segmentu igre u odnosu na Slovačku. U ovakvim utakmicama očekuje se da ćeš sve lagano riješiti, ali tako sigurno neće biti. Oni nisu osvojili ni bod, ali ni Wales ni mi ih nismo lako dobili. Ipak, vjerujem da neće biti nikakvih problema. Nemam potrebe mijenjati sastav iz Trnave, osim ako ne bude nekih problema”, rekao je u najavi utakmice Zlatko Dalić.

Pobjedom protiv Azerbajdžana Hrvatska bi napravila veliki korak prema Euru, naime, prema većini kalkulacija petnaest bodova bi Vatrenima trebalo biti dovoljno za prvo mjesto u grupi, trenutno imaju devet bodova. U slučaju pobjede protiv Azera Hrvatska bi već na Poljudu u listopadu mogla protiv Mađarske potvrditi novi plasman na jednu veliko natjecanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version