Počelo je – Index pronašao ‘razlog’ šokantnog poraza hrvatskih rukometaša: ‘Treba nam izbornik bez Gospi, Isusa, branitelja…’

Foto: fah

Hrvatska je u borbi za broncu izgubila od Slovenije s 30:31. Bila je to dramatična utakmica kakva se vidi jednom ili dva puta u životu. Hrvatski rukometaši izgubili su praktički nemoguće, iako je u sportu malo toga nemoguće, posebno kad ostanete bez snage i posebno u današnjem brzom rukometu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dvadeset minuta prije kraja “Kauboji” su vodili 24:16, imali su sve u svojim rukama, a onda su se počeli raspadati. Na kraju su se raspali.  Odgovor zašto je tome tako te je li glavni razlog potonuću umor, tek se očekuje. Nakon prospavane, noći, hladnih glava, dužni su ga dati igrači, ali i izbornik Željko Babić. Ako uopće u ovom porazu ima nečije krivnje, s obzirom na činjenicu da je samo 20-tak ranije Hrvatska igrala teških 70 minuta utakmice s Norveškom, onda je krivnja zajednička.

Treba li podsjetiti na koji način su igrači otputovali na Svjetsko prvenstvo, s kakvim ambicijama i bez koliko glavnih igrača? Treba li podsjetiti da gotovo nitko nije vjerovao u polufinale i da bi svi to isto polufinale da im je netko prije Francuske ponudio potpisali?

Foto: Snimka zaslona

Nažalost, nakon šokantnog poraza nije se dugo trebalo čekati, portal Index, poznat po vjerskoj i političkoj “toleranciji”, nasrnuo je na izbornika Babića pozivajući se na “navijače”, odnosno one koji komentiraju preko društvenih mreža, pa i Facebooka, a među njima, naravno, prednjače profili s dva ili čak tri prijatelja. Što, naravno, sve govori. Čak i takvih “navijača” nema puno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kritike na račun izbornika? U redu, legitimno, pa i opravdano. Ali kritike zbog vjere, a ne zbog poraza, to je nisko čak i za Index.

“Slovenci zaslužuju medalju, a Hrvatska reprezentacija novog izbornika profesionalca, bez Gospi, Isusa, Međugorja, branitelja”.

“Adio Babiću, nemaš više što tražiti, dobivenu utakmicu si izgubio, sad ni Gospa ne pomaže, podnesi ostavku ako si imalo moralan!”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kao što vidite smetaju im čak i branitelji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.