Site icon narod.hr

Podrška Barakudama uoči finala s najmodernijeg tornja u Dohi!

Foto: HVS

U samom centru Dohe, na tehnički najmodernijem tornju u gradu zavijorila se hrvatska zastava s porukom Barakudama i potporom za sutrašnje finale!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na novoizgrađenoj zgradi Burj Al Mana koja je u funkciji tek nekoliko mjeseci hrvatska je reprezentacija jedina dobila potporu u obliku digitalne projekcije s porukom “Good look Barakude!” i “Good luck Croatia”!.Cijela Doha bila je osvjetljena projekcijom hrvatske zastave i kockica porukom podrške za sutrašnje finale.

Sve to pod dirigentskom palicom Omara Šačiragića, Zagrepčanina s katarskom adresom. U tome mu je pomogla familija Al Mana koji su ujedno i vlasnici tornja te veliki ljubitelji hrvatskog sporta. Vizuale je izradio Jason Kovac, široj publici poznat kao nositelj Guinessovog rekorda u plovidbi s najvećom zastavom na svijetu, dok je uz projekt stalo i Hrvatsko veleposlanstvo u Dohi na čelu sa veleposlanikom Dragom Lovrićem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version