Podrška Vatrenima u Danskoj

Kopenhagen, 27.06.2021 - Španjolski i Hrvatski navijači na ulicama Kopenhagena. Na fotografiji navijači. foto HINA/ Daniel Kasap/ dk

Prepoznatljive boje na ulicama Kopenhagena. Optimizma, kada je riječ o sutrašnjoj utakmici, ne nedostaje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Normalno, naš prolaz, to je bez ikakve dileme. Realno, ako hoćemo nešto napraviti, onda moramo dobiti neku ozbiljnu ekipu. Sad Španjolce, pa onda Francuze, ja sam sigurno pozitivan, istaknuo je navijač Ivan Čilić.

U sraz sa Španjolcima hrvatska će reprezentacija ići bez Ivana Perišića koji je u samoizolaciji. Uzbuđenje već vlada i među 1500 navijača iz Kluba navijača “Mi Hrvati” koji za Kopenhagen lete sutra ujutro.

– Idemo tamo pomoći našim nogometašima, biti 12. igrač, što im je falilo u zadnje tri utakmice i nadamo se da ćemo uspjeti pomoći, da ćemo ići dalje, rekao je navijač Albert Jurišić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pobjeda nad Škotskom dodatno je motivirala igrače, ali i navijače. Iako Španjolci nisu laki protivnici, naši navijači ne sumnjaju u pobjedu.

– Bit će tu nadmudrivanja taktičkoga, bit će tu svega, ali ne sumnjamo u naše srce Vatreno, kao i uvijek do sada, kada je bilo najgore i najteže, uvijek smo našli načina i mogućnosti, rekao je navijač Tihomoir Brnadić.

Na prve tri utakmice reprezentacije hrvatski su navijači, zbog epidemioloških restrikcija, bili malobrojni, ali zato će slika na tribinama stadiona Parken biti znatno drukčija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Očekujemo 3500 do 4000 na hrvatskom sektoru i otprilike 2500 na ostalim sektorima. Tako da očekujemo jaku podršku i nitko nije slučajno otišao tamo i baš svatko će dati sve od sebe da Hrvatska ima podršku kakvu zaslužuje, rekao je Tomislav Mileis, Klub navijača Mi Hrvati.

Osim na stadionu u Danskoj, glasna potpora sasvim će sigurno stizati i iz svih dijelova Hrvatske, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.