Poluvrijeme u Kranjčevićevoj: Lokosi gube od Rapida

Foto: fah

U drugom pretkolu nogometne Lige prvaka danas je na rasporedu 11. susreta. Lokomotiva bi pobjedom protiv Rapida osigurala europsku jesen, odnosno najmanje nastup u skupinama Europske lige. Naime, slavlje u 2. pretkolu Lige prvaka igračima Gorana Tomića donijelo bi nastavak u ovom elitnom natjecanju, a poraz u 3. pretkolu Lige prvaka vodi ih u skupine Europske lige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon prvog poluvremena Rapid vodi 0:1.

Bečani bolju igru okrunili pogotkom, iako je sjajan bio vratar Lokosa Hendija, koji je uspio obraniti dva udarca austrijske momčadi, ali Kara je zabio gol u trećem njihovom pokušaju.

LOKOMOTIVA: Hendija, Karačić, Kolinger, Osmanković, Marković, Petrak, Halilović, Ćuže, Đira, Čeliković, Tuci
Trener: Goran Tomić

Tekst se nastavlja ispod oglasa

RAPID: Strebinger, Ullmann, Greiml, M.Hofmann, Stojković, Ljubičić, Petrovič, Murg, Fountas, Arase, Kara
Trener: Dietmar Kühbauer

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.