Ponosni na svog Vatrenog: Ivan Perišić počasni građanin Omiša!

Foto: fah

Hrvatska nogometa reprezentacija uveličala je proslavu 100. rođendana NK Omiš i u revijalnoj utakmici pobijedila slavljenika sa 5-0 (3-0) pred više od 5000 gledatelja na omiškom gradskom stadionu Anđelko Marušić Ferata, a vodeći pogodak za ‘vatrene’ postigao je Omišanin Ivan Perišić, glavni inicijator dolaska svjetskih doprvaka u grad na ušću Cetine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kad smo kod Ivana Perišića, a o čemu smo jednim dijelom već pisali, hrvatski reprezentativac proglašen je počasnim građaninom Omiša. Naime, bio je to vrhunac pučke svečanosti u Omišu prije samog početka utakmice, koju su, podsjetimo, Vatreni, kako se i očekivalo, dobili 5:0. Perišića je počasnim građaninom Omiša proglasio gradonačelnik Ivo Tomasović.  Tomasović je Perišiću uručio  povelju uz klicanje i odobravanje više od pet tisuća duša na stadionu.

”Učinio si nas ponosnima lanjskog ljeta tijekom Svjetskog prvenstva u Rusiji…”,poručio je Perišiću gradonačelnik Omiša.

Perišć nije ostao dužan te je zahvalio gradu, sugrađanima…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

”Hvala mome gradu, sugrađanima, još smo lani doživjeli sretne trenutke znajući kako se prate naši nastupi u Rusiji. Hvala vam i uživajte”, kazao je Ivan Perišić.  Na tribinama je bio i otac Ivana Perišića – Ante.

Najzaslužniji, dakako, uz Dalića, za dolazak Vatrenih u Omiš je, kako smo spomenuli, Ivan Perišić, koji je iz spomenutog grada krenuo prema svjetskom vrhu te stigao do svjetskog srebra. Naime, prošle godine Hrvatska je na Svjetskom prvenstvu u Rusiji osvojila povijesno srebro.  Perišić je na SP-u postigao tri gola, koliko je zbio i Mario Mandžukić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.