Ponovno se javili problemi: Nakon Atletico Madrida i Valencia otkrila da ima dvojicu pozitivnih na koronavirus

Foto: fah

Nakon Atletico Madrida, koji se inače odavno plasirao u četvrtfinale Lige prvaka, i Valencia je otkrila kako ima dvojicu pozitivnih na koronavirus.  Naime, klub s Mestalle je potvrdio da su dva člana njihove ekipe pozitivna, no, nisu otkrili identitet ta dva člana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Testiranje provedeno u ponedjeljak na prvoj ekipi, tehničkom osoblju i ostatku stručnog stožera, a uoči početka priprema za predsezonu, otkrilo je da su dvije osobe pozitivne na Covid-19”, objavio je ovaj klub s Mestalle.

Podsjetimo, Valencia je tijekom ožujka i travnja imala velikih problema, naime, imali su dosta pozitivnih na koronavirus u svojim redovima, a sada se izgleda ponovno suočavaju s velikim problemima.

Ipak, dok Atletico Madrid očekuje četvrtfinale Lige prvaka protiv RB Leipziga Valencia je svoju sezonu završila te članovi pozitivni na koronavirus neće propustiti niti jedan susret.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.