Site icon narod.hr

Popović i Ljutić u lovu na nove bodove: Veselimo se utrci u Francuskoj

popović

Foto: fah

U četvrtak je na rasporedu noćni slalom za skijašice u francuskom Courchevelu, a nastupit će i dvije hrvatske skijašice Leona Popović i Zrinka Ljutić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prva vožnja na rasporedu je od 17.45 sati, druga od 20.45, a obje će biti u prijenosu na Drugom programu HTV-a.

Leona Popović je na otvaranju sezone bila druga u finskom Leviju u slalomu, dok je u Killingtonu završila 30.

– Rezultat u Leviju je stvarno bio super, a i cijeli taj vikend moji rezultati i Zrinkini. Postolje, kojem se nisam nadala, ali kad sam bila peta u prvoj vožnji sam shvatila da mogu napasti postolje i drago mi je što se to ostvarilo. U Killingtonu mi nije pošlo za rukom, super sam se skijala, odlučila sam napasti, ali nažalost se dogodila pogreška. Zadovoljna sam formom i skijanjem, vjerujem da će i sljedeće utrke biti dobre, rekla je Leona Popović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Potom je najavila noćni slalom koji je na rasporedu sutra u Francuskoj.

– Nisam još tamo startala slalom, ali veseli me ta utrka. Trenirali smo prije SP-a, znamo stazu, nadam se da će biti odlični uvjeti. Vjerujem da mogu napraviti dobar rezultat i veselim se utrci u Francuskoj, zaključila je Popović.

Zrinka Ljutić ove godine upisala je bodove u pet utrka, a najbolja je bila na drugom veleslalomu u Tremblantu kad je završila sedma.

– Iza mene je velik broj uspješnih utrka, pogotovo u veleslalomu gdje sam uvijek bila u Top 15. Stvarno sam zadovoljna s veleslalomskom formom, to mi je dalo veliki poticaj za dalje. Također bi htjela poboljšati sad i slalom. U Courchevelu još nikad nisam vozila slalom, ali poznajem stazu zbog veleslaloma. Veselim se toj utrci, rekla je Ljutić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version