Site icon narod.hr

Popović na kraju tek 11., pobjeda Vlhove

ljutić

Foto: fah

Slovakinja Petra Vlhova je s vremenom 1:47,62 pobjednica slaloma u Kranjskoj Gori. Leona Popović bila je druga nakon prve vožnje, ali je s brojnim pogreškama u donjem dijelu staze u drugoj na kraju imala zaostatak od 2,16 sekundi i zauzela je 11. mjesto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Druga je danas bila Njemica Lena Duerr sa zaostatkom od 72 stotinke sekunde za pobjednicom, a treća Amerikanka AJ Hurt (+0,87).

Zrinka Ljutić je u drugu vožnju došla 29. mjestom nakon velike pogreške u prvoj, a u drugoj je još jednom pogriješila i kod prvog prolaza odustala nakon što je haklala kolac. To je treći put da ostaje bez bodova nakon devetog i 10. mjesta u Leviju i 10. mjesta u Kilingtonu. Potom u Courchevelu nije završila drugu vožnju, u Lienzu prvu, jučer je bila 22. ovdje u veleslalomu, a danas opet nije završila drugu slalomsku vožnju, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version