Site icon narod.hr

Poraženi u Bergamu: Juventus bi igrao Superligu a pod znakom pitanja im je Liga prvaka

epa09120842 Juventus’ Cristiano Ronaldo (R) celebrates after scoring the 1-0 goal during the Italian Serie A soccer match Juventus FC vs SSC Napoli at the Allianz Stadium in Turin, Italy, 07 April 2021 EPA/ALESSANDRO DI MARCO

Nogometaši Juventusa poraženi su u derbiju talijanskog prvenstva od Atalante u Bergamu 1:0 te su tako još jednom ove sezone razočarali svoje navijače, pogodak odluke zabio je Malinovsky u 87 minuti susreta. Juventus je navodno jedan od klubova koji su za što brži početak tzv. Superlige, kojom bi bogati klubovi bili još bogatiji. Kako će Juve igrati Superligu a ne mogu do bodova u Bergamu? No to je njihov problem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovim je porazom Stara sama izgubila treće mjesto na ljestvici, prestigla ih je Atalanta, no ipak torinska momčad ima tri boda više od Napolija, ali i utakmicu više. Igrali bi u Superligi, a nastup u Ligi prvaka im je pod znakom pitanja.

Sjajni Lazio…

Podsjetimo, danas je Lazio odigrao jedan sjajan meč te je svladao Benevento 5:3, sam rezultat dovoljno govori o tome o kakvoj se utakmici radilo. Rimska je momčad u ovoj utakmici imala prednost 3:0 i 4:1, no gosti se nisu predavali, vidjeli smo dva autogola igrača Beneventa, promašen jedanaesterac Immobilea, poništen gol gostiju nakon VAR-a. Bilo je u toj utakmici svega što nogomet čini tako uzbudljivim sportom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Atalanta – Juventus 1:0

Bologna – Spezia 4:1

Lazio – Benevento 5:3

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version