Poseban režim u Parizu: Tenisači i tenisačice neće smjeti iz hotela ukoliko ne idu na Roland Garros, a nema ni iznajmljivanja privatnih kuća…

epa08301471 (FILE) - A general view of Court Philippe Chatrier as Rafael Nadal of Spain plays Dominic Thiem of Austria during their men?s final match during the French Open tennis tournament at Roland Garros in Paris, France, 09 June 2019 (reissued on 17 March 2020). The French Tennis Federation communicated on 17 March 2020 that the 2020 French Open tennis tournament at Roland Garros is postponed and will be played from 20 September and 04 October 2020 amid the COVID-19 Coronavirus pandemic. EPA/CAROLINE BLUMBERG *** Local Caption *** 55260870

Pred vratima je posljednji Grand Slam turnir ove turbulentne korona teniske sezone. Naime, od 21. rujna kreće Roland Garros, koji se trebao održati još u svibnju, no zbog pandemije koronavirusa prebačen je za rujan. Naravno, i u ovom mjesecu, mjesecu rujnu, održat će se u izvanrednim uvjetima s obzirom da neće biti gledatelja, a i tenisači će živjeti prema posebnom režimu. Organizatori Roland Garrosa u Parizu priopćili su da tijekom Roland Garrosa neće biti dozvoljeno iznajmljivanje privatnih kuća, što će itekako pogoditi dobar dio vrhunskih tenisača i tenisačica naviklih na iznajmljivanje elitnih vila i apartmana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako je to bio slučaj na US Openu u Parizu tenisačice i tenisači neće imati pravo na iznajmljivanje privatnih kuća. Najbolji tenisači i tenisačice svijeta, uključujući i Serenu Williams, boravili su u luksuznim apartmanima i vilama tijekom nedavnog turnira u New Yorku, jer su imali bolje uvjete nego u hotelima i, dakako, ono najvažnije, jer su si to mogli priuštiti.

“Tenisačima nije dozvoljeno napustiti hotel ukoliko ne idu na Roland Garros ili neki drugi teren”, objavili su organizatori pariškog Grand Slama.

Ovo će, kako smo već spomenuli, izazvati dosta nezadovoljstva kod tenisača i tenisačica koji se uvijek žale da se u hotelskim sobama osjećaju kao zatvorenici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Turnir u Parizu, uključujući i kvalifikacije, igra se od 21. rujna do 11. listopada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.