Potop Modrićevog Reala na Etihadu, City s 4:0 u finale Lige prvaka

epa10635023 Ilkay Guendogan of Manchester City (L) in action against Luka Modric of Real Madrid (R) during the UEFA Champions League semi-finals, 2nd leg soccer match between Manchester City and Real Madrid in Manchester, Britain, 17 May 2023. EPA/ADAM VAUGHAN

U finalu nogometne Lige prvaka 10. lipnja u Istanbulu igrat će Inter i Manchester City nakon što je engleska momčad u polufinalnom uzvratu na svom Etihadu nadigrala Real Madrid sa čak 4-0!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Veliki korak prema finalu klub iz Manchestera je napravio u prvom poluvremenu nakon kojeg je vodio 2-0, a oba gola je dao Bernardo Silva, u 23. i 37. minuti.

Real je dodatno potonuo u 76. minuti kada je Eder Militao pogodio vlastitu mrežu za 3-0 Cityja. Konačnih 4-0 postavio je Julian Alvarez golom u prvoj minuti sučeve nadoknade.

Kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić bio je u udarnoj momčadi Reala, ali je i prvi zamijenjen, u 63. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Manchester City se tako plasirao po drugi put u finale Lige prvaka. Jedino finale je igrao prije dvije sezone kada je poražen od Chelseaja s 0-1. Real Madrid neće obraniti titulu od prošle sezone te ostaje s rekordnih 14 naslova pobjednika ovog natjecanja.

Inter ima tri naslova pobjednika. Kup prvaka je osvojio 1964. i 1965. te Ligu prvaka 2010. godine pobjedom protiv Bayerna od 2-0.

Finala utakmica između Manchester Cityja i Intera igra se 10. lipnja u Istanbulu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.