Site icon narod.hr

Potresno i emotivno pismo Juan Martina del Potra preminulom djedu: ‘Hvala ti što si izgradio obitelj i naučio me pravim vrijednostima…’

Foto: Instagram

Veliki argentinski tenisač, Juan Martin del Potro, kojeg se Hrvati sjećaju iz finala Davis Cupa prošle godine u Zagrebu,  poslije pobjede nad Yuichi Sugitom 6:1, 6:3 na turniru Estoril openu morao se vratiti u domovinu kako bi bio uz obitelj u teškim trenucima. Naime, sjajnom tenisaču i korektnom čovjeku preminuo je djed za kojeg je bio izuzetno vezan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Argentinski Davis Cup reprezentativac se emotivnim pismom oprostio od djeda, pismo koje bi slomilo i najtvrđa srca orenosimo u cijelosti.

“Hvala ti što si bio moj djed. Hvala ti što si bio primjer prave osobe. Hvala ti što si bio veliki čovjek, i što si izgradio obitelj borbenošću i skromnošću. Hvala ti što si me naučio pravim vrijednostima, radu i trudu. Hvala ti na podršci koju si mi dao kako bi ostvario svoj san i postao profesionalni tenisač. Hvala ti što si mi dao dres Boce Juniorsa kada sam bio mali. Hvala ti na riječima ohrabrenja pred Rio i što si mi rekao da se ne vraćam bez medalje. Hvala ti što si me zaustavio kada sam ti rekao da je ”Davis era” teška i što si me ljutito odgovorio: ‘Ako nećeš pobjeđivati i osvajati naslove onda i ne idi…’ Hvala ti što si me čekao kako bi te pozdravio posljednji put, ostavljajući me da se prisjećam najljepših trenutaka provedenih s tobom. Volim te djede, počivaj u miru…”, stoji u pismu  Juana Martina del Potra, igrača koji se pokazao kao veliki čovjek, sjajan sportaš i veliki vjernik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version