Povratak Amera Gojaka u Dinamo

Foto: fah

Reprezentativac Bosne i Hercegovine, Amer Gojak, neće sljedeće sezone nositi dres Torina, kluba kojeg će od sljedeće sezone voditi hrvatski trener Ivan Jurić. Podsjetimo, u dogovoru o posudbi između Dinama te Torina postojala je opcija automatskog aktiviranja otkupne klauzule ako Gojak odigra barem 10 utakmica po 45 minuta tijekom prethodne sezone. No to se na kraju nije dogodilo s obzirom kako nije bio standardan, igrao je vrlo malo, nastupio je u samo 17 utakmica. Od tih 17 utakmica njih sedam je krenuo od prve minute, no na kraju nije ispunjen uvjet za automatsko aktiviranje klauzule o otkupu te će Gojak u novu sezonu ući kao igrač hrvatskog prvaka i pobjednika Kupa Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čelnici Torina ne žele otkupiti Gojakov ugovor izvan klauzule te bosansko – hercegovačkom nogometašu slijedi povratak iz Torina u Zagreb.

Kako smo već spomenuli Amer Gojak je u dresu Torina odigrao 17 utakmica prošle sezone, zabio je jedan gol i uspisao jednu asistenciju. Gojak je član Dinama od veljače 2015. godine, u jednom trenutku bio je nezamjenjivi član udarne postave Modrih. U dresu prvaka Hrvatske odigrao je 162 utakmice te je postigao 17 golova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.