Site icon narod.hr

Povratak Nike Kranjčara: Pojavom na treningu Rangersa oduševio navijače

Foto: Twitter

Poslije teške ozljede križnog ligamenta u desetom mjesecu prošle godine strahovalo se kako je nogometna karijera bivšeg hrvatskog reprezentativca Nike Kranjčara završena, srećom, Niko se vraća. Naime, Niko Kranjčar odlučno je odbacio mogućnost završetka karijere te je najavio veliku borbu za povratak. Isplatilo se.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon više od tri mjeseca bivši reprezentativac Hrvatske ugodno je sve iznenadio na treningu škotskog kluba na kojem se pojavio s fizioterapeutom Steviejem Walkerom. Lagano se zagrijevao, no, i tako je oduševio navijače.  Bivši nogometaš Dinama i Hajduka, Portsmoutha, Tottenhama, Dinamo Kijeva, QPR-a i New York Cosmosa za Rangers je odigrao 15 utakmica te je zabio petnaest golova te isto toliko puta asistirao. S obzirom na takvu činjenicu bilo je vidljivo kako se Niko napokon vraća ozbiljnom nogometu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version