Site icon narod.hr

Poznati pjevač uveličao prvi ples Dalićevu sinu na vjenčanju: Sada je otkrio detalje

Foto: snimka zaslona, Instagram

Ljubavne pjesme kantautora Željka Krušlina Kruške redovito se odabiru za prvi ples na vjenčanju, a tako je učinio i sin izbornika Zlatka Dalića. Kruška je podijelio i drugu zanimljivost iz života.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njegove pjesme redovito su na listi najpoželjnijih za prvi ples među mladencima, a jednu njegovu pjesmu za prvi ples odabrao je Toni Dalić.

”Prije dva- tri mjeseca nazvao me naš izbornik Zlatko Dalić, i ovom prilikom njemu i svim dečkima čestitam ulazak na Europsko prvenstvo. Nazvao me i rekao da njegov sin i snaha koji su stupili u brak zaželjeli pjesmu ‘Gdje je ljubav tu si ti’, ali kaže nemoj onda samo tu pjesmu dođite kompletno grupa Latino pa održite mini koncert”, rekao je pjevač.

Strastveni nogometni i košarkaški navijač

Kruška je i strastveni nogometni navijač, no uz nogomet prati i košarku, koju igra njegov sin Filip.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

”Filip je u Italiji, igra već treću godinu košarku. Konačno igra za Dinamo, ali sa Sardinije, Dinamo Sassari, odlično mu ide, kompletna familija je tamo. Imamo sada u ovo adventsko vrijeme iščekivanja, mi iščekujemo i treće unuče”, ponosno je istaknuo Kruška, prenosi Showbuzz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version