Poznato za koga je Modrić glasao u izboru za najboljeg nogometaša

Foto: fah

Argentinac Lionel Messi proglašen je sedmi put za najboljega nogometaša 2022. godine u izboru FIFA-e, dok je kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić uvršten u idealnu momčad godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U FIFA-inom izboru glasaju izbornici nacionalnih reprezentacija, kapetani i novinari, a tako i Luka Modrić.

Modrić je na prvo mjesto stavio suigrača Karima Benzemu, na drugo mjesto Messija, a treće Francuza Kyliana Mbappea.

U konačnom poretku Messi je bio ispred Mbappea, Benzema je bio treći, a Modrić četvrti najbolji nogometaš ispred petog Erlinga Haalanda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski novinar Robert Matteoni na prvo mjesto je stavio Messija, ispred Benzeme i Mbappea. Zlatko Dalić nije glasao, ili ga FIFA nije uvrstila na popis izbornika, kapetana i novinara koji su glasali, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.